En dan zijn er ook nog deze boeken!

 
 
De boeken op deze pagina zijn al wat ouder. Ze zijn niet meer nieuw in de winkel te koop. Tweedehands kun je ze misschien nog wel vinden.
In elk geval kun je ze in heel veel biliotheken nog lenen. Veel leesplezier!

In 2021 was het 20 jaar geleden dat mijn eerst boek uitkwam: Een huis vol geheimen. Het lijkt bijna alsof het gisteren was! Deze foto stond toen in de krant.
Copyright foto: PZC, Peter Nicolai

 
 
 

Een huis vol geheimen

Christine ontdekt in het huis van haar oma in Brugge een geheime gang. De volgende ochtend wordt ze wakker in het jaar 1771.

 
 

Tante Ada's erfenis

Na de dood van tante Ada krijgt Violet een brief met een opdracht. Als ze de opdracht volbrengt, krijgt ze een grote erfenis.

 
 

De vondst in
het Kasteelbos

Joris vindt een Romeinse speld in het Kasteelbos. Na opgravingen wordt een compleet fort ontdekt. Dan duikt er een vreemde man op.

 

Brillenman

 
 

Alex moet een bril en dat vindt hij niet leuk. Zijn vrienden Nina en Job proberen hem te helpen, maar Alex begrijpt het verkeerd .

De man in de modder

Ro krijgt in 1944 te maken met geweld en verraad. Jaren later doet zijn kleinzoon Thomas een lugubere vondst in de vestinggracht.

Diefstal in de polder

Een antieke kandelaar verdwijnt uit het huis van twee geheimzinnige vrouwen. Maud, Veerle en Ramses gaan op onderzoek uit.

 
 
 

Jens en Lin: Lentekriebels

15 vrolijke voorleesverhaaltjes over de lente. Met recepten en knutseltips.

 
 

Jens en Lin: Zomerstreken

15 vrolijke voorleesverhaaltjes over de zomer. Met recepten en knutseltips.

 
 

Jens en Lin: Herfstkuren

J15 vrolijke voorleesverhaaltjes over de herfst. Met recepten en knutseltips.

 

Jens en Lin:
Winterpret

15 vrolijke
voorleesverhaaltjes over
de winter. Met recepten
en knutseltips.

Jens en zijn buurmeisje Lin beleven allerlei avonturen. Thuis, op school, of met buurman Zeerover, zijn hondje Tiko en Frits de papegaai.
Sanne te Loo maakte de mooie omslagen en de tekeningen voor Jens en Lin. Ze maakte ook vier kleurplaten van de omslagen. Je vindt de kleurplaten hier: